Άρθρο στην εφημερίδα Ελευθερία

5 Ιουνίου 2020
Arthro-stin-Eleftheria_Elena-Vasileiadi-Drakotou_Ygeia-Iatriki-Apeikonisi

Άρθρο στην εφημερίδα Ελευθερία της Λάρισας σχετικά με τις νέες εξελίξεις στην απεικόνιση μαστού.

Άρθρο στην εφημερίδα Ελευθερία της Λάρισας της ιατρού Έλενα Βασιλειάδη – Δρακωτού σχετικά με τις νέες εξελίξεις στην απεικόνιση μαστού στις 12/05/2019:

Εφημερίδα: Ελευθερία
Κατηγορία: Υγεία
Δημοσίευση: 12 Μαϊ 2019 21:14

Νέες εξελίξεις στην απεικόνιση μαστού

Η Δρ Έλενα Βασιλειάδη – Δρακωτού είχε την τιμή να συμμετάσχει στις εργασίες του σεμιναρίου μαστογραφίας της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Απεικόνισης Μαστού στη Βιέννη.

Η ιατρός επελέγη από τη Φινλανδική εταιρεία μαστογράφων Planmed προκειμένου να παρουσιάσει στους Ευρωπαίους ακτινολόγους περιστατικά τρισδιάστατης μαστογραφίας και να συζητήσει την εμπειρία της. Το νέας τεχνολογίας μηχάνημα 3d μαστογραφίας, το μοναδικό στη Λάρισα, χρησιμοποιείται ήδη με μεγάλη επιτυχία εδώ και δύο χρόνια στο Διαγνωστικό κέντρο Υγεία Ιατρική Απεικόνιση. Το σεμινάριο είναι το σημαντικότερο στην Ευρώπη όσον αφορά στη μαστογραφία, γίνεται μία φορά τον χρόνο, έχει φροντιστηριακό χαρακτήρα και απευθύνεται σε ειδικευμένους ακτινολόγους μαστού από όλο τον κόσμο. Μετά την επιτυχή συμμετοχή της στο σεμινάριο, της προτάθηκε η θέση του Key Opinion Leader/ Medical Advisor της Φινλανδικής εταιρείας, την οποία και αποδέχτηκε. Στο εξής εκπροσωπεί επίσημα την εταιρεία σε διεθνή ιατρικά συνέδρια με διαλέξεις και παρουσιάσεις, δίνει συνεντεύξεις εκ μέρους της εταιρείας στα Μ.Μ.Ε., αποτελεί την ιατρό αναφοράς στην οποία απευθύνονται οι λοιποί ιατροί διεθνώς για πληροφορίες σχετικά με τον μαστογράφο και είναι ιατρικός σύμβουλος της εταιρείας σχετικά με τη μαστογραφία. Η Planmed είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ακτινολογικών απεικονίσεων με εξειδίκευση στην τρισδιάστατη απεικόνιση. Εκτός από την πολυετή παρουσία στον χώρο των μαστογράφων έχει μεγάλη εμπειρία και στην οδοντιατρική με την επωνυμία Planmeca.

Δείτε το άρθρο εδώ:
https://www.eleftheria.gr/υγεία/item/230377-νέες-εξελίξεις-στην-απεικόνιση-μαστού.html

ΥΓΕΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ
en_USEnglish