Ποιοι είμαστε

Ποιοι είμαστε

Υγεία
Ιατρική Απεικόνιση

Το ιατρείο μας άνοιξε στα τέλη του 2007 στη Λάρισα, στην οδό Γεωργιάδου 26. Από την πρώτη στιγμή κύριο μέλημα ήταν η αξιοπιστία και ο σεβασμός προς τον εξεταζόμενο – ασθενή και τους συναδέλφους κλινικούς ιατρούς. Ο άξονας πάνω στον οποίο κινηθήκαμε ήταν υψηλής ευκρίνειας απεικόνιση – αξιόπιστη διάγνωση. Όλα αυτά τα χρόνια παράγουμε εξετάσεις υψηλής ποιότητας με επιμονή στη λεπτομέρεια και υπομονή, χωρίς να θυσιάζουμε την ευκρίνεια έναντι της μείωσης της διάρκειας της εξέτασης. Θέλουμε κάθε εξέταση που θα βγαίνει από το κέντρο μας να είναι άρτια. Έχουμε επενδύσει στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα ή τη μαζική παραγωγή και η αναγνώριση από τους συναδέλφους και ασθενείς της Θεσσαλίας μας ενθαρρύνουν να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο.

✓ Με συνεχείς αναβαθμίσεις του εξοπλισμού.
✓ Με εισαγωγή νέων πρωτοκόλλων και εξετάσεων.
✓ Με συνεχιζόμενες μετεκπαιδεύσεις του ιατρικού προσωπικού.
Ygeia-Iatriki-Apeikonisi-Larisa
Ygeia-Iatriki-Apeikonisi-Larisa-prosopiko
Ygeia-Iatriki-Apeikonisi-Larisa-3d-mastografia

Ygeia-Iatriki-Apikonisi_Logo_366x600px

Από το 2007 παράγουμε εξετάσεις υψηλής ποιότητας με επιμονή στη λεπτομέρεια και υπομονή, χωρίς να θυσιάζουμε την ευκρίνεια έναντι της μείωσης της διάρκειας της εξέτασης.

Στο κέντρο μας σήμερα εκτελούνται ειδικά πρωτόκολλα Μαγνητικών Τομογραφιών όπως το πρωτόκολλο MERCURY για τον καρκίνο του ορθού, η Μαγνητική Μαστογραφία, η Πολυπαραμετρική Μαγνητική Τομογραφία Προστάτη, Πολυπαραμετρική Μαγνητική Τομογραφία Νεφρών και Ουροδόχου κύστεως, η Δυναμική Μελέτη Μήτρας, η Δυναμική μελέτη Ωοθηκών, σταδιοποιήσεις και επανασταδιοποιήσεις ογκολογικών περιστατικών και βεβαίως Μαγνητικές Αγγειογραφίες, Φλεβογραφίες και Τομογραφίες όλων των οργάνων.

Ο Αξονικός μας Τομογράφος ο οποίος εγκαταστάθηκε το 2016 αποτελεί το πρώτο μηχάνημα στη Θεσσαλία με ιδιαίτερα χαμηλή δόση ακτινοβολίας έως -67%. Πρόκειται για μηχάνημα που ενδείκνυται για την προληπτική αξονική τομογραφία θώρακος που προτείνεται στους καπνιστές μετά την ηλικία των 50 ετών, για απεικόνιση του εγκεφάλου και του τραχήλου κατά τις οποίες ακτινοβολούνται τα μάτια και ο θυρεοειδής αδένας, για εξέταση νέων ατόμων αλλά και ασθενών οι οποίοι υποβάλλονται συχνά σε Υπολογιστική Τομογραφία και επομένως η δόση της ακτινοβολίας αποτελεί πολύ σημαντικό παράγοντα. Με ειδικά λογισμικά και λυχνία νέας τεχνολογίας παράγει εικόνες υψηλής ευκρίνειας σε σύντομο χρόνο.

Από το 2017 στο κέντρο μας λειτουργεί ο πρώτος στη Θεσσαλία τρισδιάστατος μαστογράφος (Τομοσύνθεση), ένα μηχάνημα καινοτόμου τεχνολογίας που έχει αλλάξει τα δεδομένα στη απεικόνιση του μαστού αυξάνοντας την ικανότητα ανίχνευσης μικρών καρκίνων κατά 41%.

Στον σύγχρονο υψηλής ευκρίνειας υπερηχοτομογράφο της εταιρείας Samsung με έγχρωμο doppler και ελαστογραφία εκτελούνται υπερηχογραφήματα όλων κοιλίας, μαστών θυρεοειδούς και triplex αγγείων.

Επικοινωνήστε μαζί μας

en_USEnglish